Er worden inspecties uitgevoerd om activiteiten van reisbureaus zonder papieren en illegaal kentekengebruik te voorkomen in het kader van de relevante bepalingen van de wet nr. 1618 van de Reisbureaus en de Unie van reisbureaus.

Tijdens de inspecties is vastgesteld dat de kentekenplaten die aan Reisbureaus voor eigen gebruik worden gegeven steeds vaker voorkomen bij personen of organisaties die geen reisbureau zijn.

In deze richting is onze aankondiging van 20.12.2021 over de kentekenplaten die aan reisbureaus moeten worden afgegeven voor eigen gebruik om ongedocumenteerde activiteiten van reisbureaus en illegaal kentekengebruik te voorkomen, beschikbaar via de onderstaande link.

https://www.tursab.org.tr/duyurular/2022-tursab-arac-plakasi-duyurusu

Met de nieuwe verordening die naast deze aankondiging is gemaakt, worden aanvragen voor kentekenplaten door de binnen de Unie opgerichte commissie onderzocht op de compatibiliteit van de aangevraagde platen met de behoeften van het reisbureau. Plaatbetalingen worden gedaan nadat de plaatcommissie de ontvangen aanvraag heeft onderzocht en het aantal platen heeft goedgekeurd.

Dankzij deze aankondiging hoop ik dat iedereen op de been komt en een bewuste sector wordt gevormd. Op veel onderwerpen moeten innovaties plaatsvinden, zodat iedereen die voor hen komt, de sector moet steunen en eraan moet deelnemen door bewust te zijn op het gebied van onderwijs en kapitaal voordat hij deel uitmaakt van de sector. Er moet worden geëist dat dergelijke controles in eenheid en solidariteit worden versterkt. Zo zal professionaliteit ontstaan ​​in de toeristische sector. Ayas Tourism ondersteunt dergelijke activiteiten altijd.

Voor gedetailleerde informatie, bezoek de onderstaande link...!

https://www.tursab.org.tr/duyurular/plaka-basvurulari-hakkinda-onemli-duyuru